elinthecrazygirl.blogg.se

Hej jag heter Elin och är 16 år. Jag kommer skriva lite om mitt liv o vad ja gör. Info om mig: Jag är en galen,rolig,knäpp, heelt normal tjej som älskar jedward och se på film,tv, musik och vara med kompisar. Jag är 159 cm lång o har brunt hår och grönblå ögon. Det var lite fakta om mig, =:)

tumblr.

Publicerad 2012-08-13 13:02:16 i Allmänt

då har ja skaffat tumblr. http://jepc-elin.tumblr.com/ kolla gärna in den o ställ nån fråga ;)

haha :)

Publicerad 2012-08-13 12:09:26 i Allmänt

En porsheförare förbarmade sig över en dödstrött cyklist och frågade om han ville ha lift. Det ville han gärna så dom band fast cykeln med ett rep efter porshen. Innan dom satte sig i rörelse sa killen i porshen till cyklisten att plinga ifall det gick för fort. Efter en stund kom det en mercedes och körde förbi. Detta tålde inte porsheföraren utan trampade spiken i botten för att hinna ikapp merc
an. Efter en stund åkte dom förbi en mack där killen på macken inte trodde sina ögon. Han kastade sig på telefonen och ringde till en mack längre bort:

- Om du tittar ut nu kommer du att få se nåt du aldrig har sett och aldrig kommer att få se igen. Först ligger en merca jagad av en porshe. Sist ligger en cyklist i 250 knutar, han plingar som en galning och vill köra om..!

haha XD

Publicerad 2012-08-12 21:51:20 i Allmänt

jag skriver på fb:haha, spammar twitter med -i´m batman, haha XD
vincent (sms) : varför skriver du om batman?
jag: i´m batman
jag:spiderpig, spiderpig
jag:vet inte, batman är bäst
jag:XD
haha,har fortfarnade inte fort svar än, men det är kanske inte så konstigt XD

yeah we´re cool like that, we just don´t give a damn

Publicerad 2012-08-09 22:59:28 i Allmänt

då har låten cool heroes, jedwards verision fastnat i mitt huve, aja ja älskar den låten så det är helt okej. för nån timme sen så var det nåra jedward hatare som börja skriva saker som typ att john o edward älskar hitler. då blev man ju lite arg ju, så det sluta med en livlig disskusion om det, men jedheadsen vann! yey! :D watch me fly away <3 :D

hej igen

Publicerad 2012-08-08 22:35:28 i Allmänt

det var ett tag sen ja skrev nått här, men iaf detta har hänt: ja har varit i grekland i en vecka, hade jätte dåligt wifi där, kunde inte blogga då, ja har varit i stockholm o varit på jedwards skivsingnering, dom är bara helt enkelt bäst! älsar deras stil, att dom är helt fantastiska mot sina fans mm. <3 ja, vad har mer hänt, hm, jo ja har kommit till säsong 6 av sujpernatural, jätte bra serie, bästa skådespelarna, jensen o jared, dom spelar dean o sam i serien, typ bästa serien! :D musik tips:JEDWARD! haha, japp, självklart jedward, dom är ju bäst, men aja nu ska ja se batman elr supernatural, får se :)

Om

Min profilbild

Elin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela